Najskuplja večera na svetu
Španski Heston Blumental, Pako Ronsero je šef koji je želeo gostima da omogući originalan i živopisan doživljaj hrane zbog koje se menja i izgled sobe. "Sublimotion", restoran u kome večera košta 1.560 evra po osobi, nalazi se na Ibici. Drži ga zvezda kulinarstva, Španac Pako Ronsero, koga nazivaju i španskim Hestonom Blumentalom. Ovo je njegov najnoviji restoran. Neverovatnu cenu objašnjava gotovo pozorišno iskustvo, cena samog uređenja, kvaliteta hrane i 27 članova osoblja, piše novinar Dejli mejla koji ga je posetio među prvima, a prenosi B92. Hrana je fantastična, dodaje, a u ovom restoranu može jesti samo 12 ljudi istovremeno. "Sublimotion" će uz doživljaj hrane i prostora pobuditi sva čula i odvesti vas na drugi svet. Večera se sastoji od 20 delova jela, a u jednom trenutku zatamnjeno staklo postalo je prozirno i gosti su mogli da vide 27 članova osoblja kako ubrzano rade kako bi poslužili jela u dvoiposatnom performansu. Nakon toga, prostorij