Постови

Приказују се постови за мај 8, 2012
Слика
Gerila marketing 
Слика
PR-  Evolucija Veoma često se zapitate kada je nastao PR. Da li je to postojalo i pre ili je to neka nova tekovina,? I kako kazu jedna slika vredi vise od 1000reci, tako je najbolje prikazati evoluciji PR kroz sliku :
Слика
Društvene mreže :D
Слика
KONKURSI Festival “Dani Sarajeva” u Beogradu prvi put je održan 2007. godine sa ciljem izgradnje novih veza mladih iz Beograda i Sarajeva. Do sada je više od 300 mladih ljudi imalo priliku da bude uključeno u pripremu i realizaciju festivala, da se upozna sa sarajevskom umetnošću i da radi i druži se sa vršnjacima i vršnjakinjama iz Sarajeva. Inicijativa mladih za ljudska prava te poziva: Volontiraj na festivalu “Dani Sarajeva” u Beogradu! Budi deo tima! Druži se sa vršnjacima i vršnjakinjama iz Sarajeva! Učestvuj u organizaciji velikog događaja! Festival se održava od 22. do 27. maja na različitim lokacijama u Beogradu. Tokom “Dana Sarajeva”, volonteri/ke će učestvovati u organizaciji i sprovođenju programa festivala. Popunjen upitnik za volontere/ke ( http://rs.yihr.org/rs/article /752/ ) sa biografijom pošalji na e‐mail: konkurs@yihr.org do 14.5.2012. godine Biće pozvani samo oni kandidati i kandidatkinje koji budu primljeni. Više informac
Слика
  Koji je tvoj oblik -Toshiba  Kompanija Toshiba osvojila pet red dot nagrada Kompanija Toshiba dobila je pet prestižnih red dot priznanja za 2012. godinu za svoje uređaje. STOR.E EDITION osvojio je red dot nagradu “najbolji među najboljima u 2012” – najprestižnije priznanje na jednom od najvećih takmičenja za dizajn na svetu. Pred sudijama koje dodeljuju red dot nagradu bio je težak zadatak, jer se na ovogodišnjem takmičenju našlo 4.515 proizvoda u borbi za svetski priznat pečat kojim se potvrđuje kvalitet. Pošto samo mali broj proizvoda može da osvoji ovu nagradu, sudije podvrgavaju proizvode rigoroznim testovima i ocenjivanju u kategorijama kao što su inovativnost, funkcionalnost, kvalitet i ekološka efikasnost.