Постови

Приказују се постови за децембар 28, 2016

Zdravlje na usta ulazi-Livenitiganj

Слика
“Oh, kako je ovo teško?” sećam se kao danas kada sam uzela prvi put tučani tiganj koji je tata imao za pečenje ribe. Moram da priznam da se od tada  redovno pitam zašto neko koristi u kuhinji posuđe koje je toliko teško da su i dve ruke malo. ALI ova moja priča staje kada čujemo koliko je to zdrav način ishrane, kako se lako održava ne zahteva puno masnoće i svega onoga zbog čeka izbegavamo odlazak kod lekara. U potrazi za novogodišnjim poklonima pre par dana na Instagramu našla sam livenitiganj.   Moram da priznam da mi je prva asocijacija bila: “ Da li je moguće da to i dalje postoji?” misleći u sebi ono isto „ zašto neko vežba u kuhinji, a ne u teretani?” No, kada sam malo bolje pogledala podsetili su me na one fensi restorane gde obrok (kajgana, paste i meso) dobijaš u tiganju kako bi što duže bilo toplo i ukusno. I onda su usledili detalji: drvena kutija, lanena krpa, ulje od lana za čišćenje, i tako sve prirodno i od prirodnih materijala. S obzirom da je meni