Zdravlje na usta ulazi-Livenitiganj
“Oh, kako je ovo teško?” sećam se kao danas kada sam uzela prvi put tučani tiganj koji je tata imao za pečenje ribe. Moram da priznam da se od tada redovno pitam zašto neko koristi u kuhinji posuđe koje je toliko teško da su i dve ruke malo.
ALI ova moja priča staje kada čujemo koliko je to zdrav način ishrane, kako se lako održava ne zahteva puno masnoće i svega onoga zbog čeka izbegavamo odlazak kod lekara.
Moram da priznam da mi je prva asocijacija bila: “ Da li je moguće da to i dalje postoji?” misleći u sebi ono isto „ zašto neko vežba u kuhinji, a ne u teretani?”
No, kada sam malo bolje pogledala podsetili su me na one fensi restorane gde obrok (kajgana, paste i meso) dobijaš u tiganju kako bi što duže bilo toplo i ukusno.
I onda su usledili detalji: drvena kutija, lanena krpa, ulje od lana za čišćenje, i tako sve prirodno i od prirodnih materijala. S obzirom da je meni uvek lako prodati sve što je prirodnih materijala jer planeta Zemlja je nas primila, ne da je uništavamo nego da je čuvamo te sam tako poželela i ovo da imam.
Predivan tim ljudi koji stoji iza livenitiganji prepoznao je u par redova moje ideje kako bih koristila njihov proizvod i u veoma kratkom roku dostavio isti.
Brzina isporuke: odličan
Nakon toga nastupilo je iznenađenje. Identično kao na fotografiji. Dva mala tiganja (podjednako teška što govori da nije bilo varanja u materijalu) sa lanenom krpom i eurokrem blokom. Milina i to sve dan pred Božić. Fantazija.
Iskreno rodibna je oduševljena, a ponosna vlasnica novih tiganja moja sestra odmah je napravila par lepih jela, sa ukusnim sosevima. I nakon toga samo blago očistila. Nešto je ona tu i pekla i zapekla i svašta nešto ali u svakom slučaju proizvod je kai opisan, kai na sliciJ
Pored sestre, svideo se i tetki i kumi tako da eto ideje za par poklona ko i dalje tragate za istima:)
Uživajte u praznicima ZDRAVOJ
Коментари
Постави коментар