Neka tašna bude - Something ELSE
















Brend Something ELSE nastao je u Martu 2013 godine, kada je Dizajner Aleksandra Pekić odlucila da predstavi damama i devojkama svoj rucni rad u vidu homemade & handmade tašni,čijim dizajnom i izradom se bavila iz hobija skoro godinu dana.
Ideja o šivenju tašni potekla je kao proširenje hobija koji je obuhvatao šivenje garderobe i izrade raznih aksesoara tokom celog zivota ove umetnice.

















Tašne se proizvode kao unikatni ili u malim serijama, gde je kupcu ostavljena modućnost da sam izabere boju ili vrstu materijala, u pitanju su eko koza( lakovana i imitacija velura, tekstil i ostali aksesoar za tašne u vidu nitni,kopči, kajševa, i bisera i cirkona za limitirane serije). Sve tašne su proizvod ljubavlju ispunjegog ručnog rada Aleksandre Pekić.
Glavni moto brenda je BUDI DRUGAČIJA. Kao inspiraciju koristi iskljucivo svoj lični stil i afinitete prema odredjenim bojama oblicima i dezenima, ne prati modne trendove koji su masovnog karaktera i u ponudi se mogu naći nesvakidašnji modeli za hrabre trendy devojke koje nužno ne sparuju cipelu i tašnu, i spremne su za smele kombinacije boja, ali cene i klasicnu elegantnu tašnu,koja je ipak uvek malo drugacija.
Tašne su uspevale da dodju do željnih kupaca u celoj zemlji i regionu( Crna gora, Makedonija... )

Brend Something ELSE je predstavljen i na manifesraciji Art Fusion Project-LONDON u septembru 2013 u Bašti kod Juge. U okviru tog projekta su mnogi mladi dizajneri izlagali svoje ručne radove, sa vrlo dobrim medijskim kritikama.
Prodaja se obavlja preko fejsbuk stranice
Slanjam poruke u inbox stranice, mogu se dobiti sve informacije o poručivanju i isporuci. Plaćanje je pouzećem a postoji mogućnost za Beogradjanke da uzivo pogledaju tašne ako se postigne takav dogovor.












Fotrole za mobilne telefone:  




Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "