„Welcome to the West" Turkish Airlines najavljuje polazak Los Andjeles-Beograd

Kompanija Turkish Airlines najavljuje da će od 31. marta imati vezu za Los Anđeles iz Beograda. Predviđeno vreme za čekanje između dva leta u Istanbulu je oko jedan sat u odlasku i oko sat i trideset minuta u povratku.



Turkish Airlines u okviru kampanje „Welcome to the West“, nastavlja da putnicima iz Beograda obezbeđuje dobre veze ka najvećim gradovima istočne i zapadne obale Amerike, kao i Kanade. 







Pored Njujorka, Vašingtona, Hjustona i Toronta od maja putnici iz Beograda mogu leteti sa kompanijom Turkish Airlines za Boston, a od juna i za Montreal sa minimalnim vremenom presedanja na aerodromu Ataturk u Istanbulu.







Tokom prekookeanskih letova putnici na ovim linijama moći će da uživaju u novom konceptu keteringa koji je proširen na čitavu mrežu od 31. januara ove godine. 
Nova jela sastavio je kulinarski tim ketering kompanije DO&CO u skladu sa turskom tradicionalnom kuhinjom u modernom duhu i dizajnu. 









Turkish Airlines dobio je Skytrax nagradu za najbolji ketering u ekonomskoj klasi 2011. godine i istu nagradu za usluge u biznis klasi 2013. godine, te sa dobrom praksom nastavlja i u tekućoj godini.
Dodatne informacije možete pronaći na sajtu aviokompanije  www.turkishairlines.com.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "