prava GUNGULA -unikatne čestitke za sve prilike

Krajem 2011. godine, praveći čestitku za bratovo venčanje, i za par specijalnih prilika, pojavila se zavidna kolekcija koja je izlagana po sajmovima i bazarima širom Vojvodine. Tako je nastala Gungula :)

Interesovanje za ove posebne i jedinstvne čestitke svakim danom je raslo, što je uticalo da se i na otvaranje novog prodajnog mesta. Čestitke su počele da se prodaju u novosadskom tržnom centru Bazar, da bi se danas, nakon tri godine, izrada svela isključivo na želju kupca i kreativno oblikovanje. Pored čestitki izrađuju sve vrste pozivnica, slike, pa čak i knjiga - albuma.
Nakon konsultacija sa naručiocem, po pitanju boja, motiva, fotografija, teksta i forme, radi se digitalna obrada materijala, zatim štampa i najuzbudljiviji deo, sklapanje i pakovanje.
Inspiracija je isključivo u želji kupca...
Papiri, makaze, dugmići, tkanine, čipke, pečati, trake, akrilne boje, sprejevi, pa čak i matice, podloške, šrafići..
Prodato je sigurno preko 200 čestitki (rođendanske, za venčanje, rođenje, ozdravljenje, za zaljubljene, veridbu, godišnjicu, ispraćaj, oproštaj, novogodišnje, osmomartovske...) koje su završavale na različitim adresama u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Americi, Norveškoj, Australiji... 10-tak venčanja (pozivnice, zahvalnice, brojevi za stolove), 3 slike, 2 knjige...
Svoju unikatnu čestitku moguće je naručiti putem facebook stranice .
Ove posebne čestitke dostavljaju  lično, a može i putem pošte ili kurirske službe.














Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "