Predavanje “GfK“-“Istraživanja u marketingu - osnovni instrument za razumevanje ponašanja potrošača”





Predavanje “Istraživanja u marketingu - osnovni instrument za razumevanje ponašanja potrošača”
Centar za razvoj karijere i savetovanja studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa jednom od vodećih kompanija za marketinška istraživanja “GfK” organizuje predavanje pod nazivom “Istraživanja u marketingu - osnovni instrument za razumevanje ponašanja potrošača”.
Predavanje je namenjeno studentima zainteresovanim za marketinška istraživanja i rad u kompanijama  koje se bave istraživanjem tržišta i javnog mnjenja. Na ovom predavanju, studenti će imati priliku da nauče osnovnu podelu istraživanja sa glavnim instrumentima i metodologijama koje se koriste u marketing istraživanjima. Kroz primere iz prakse, steći će uvid u to kako funkcioniše rad u istraživačkoj agenciji, kako izgleda ceo istraživački proces, od zahteva klijenta do analize i prezentovanja podataka.
Predavanje će se održati u četvrtak, 6. marta sa početkom u 14h na Filozofskom fakultetu (Svečana sala, I sprat).
Predavanje će držati Maja Lonhardt Čikara, diplomirani sociolog, Research Consultant, Consumer Goods and Retail u kompaniji GfK. Maja ima višegodišnje iskustvo rada u agencijama za istraživanje tržišta i javnog mnjenja, a pre GfK-a, radila je kao istraživač u agenciji TNS Medium Gallup.
Kroz kombinaciju predavačkog i radioničarskog rada i praktičnih primera biće predstavljene sledeće teme:

  • Mesto marketing istraživanja u kompanijama
  • Vrste marketing istraživanja
  • Proces marketing istraživanja
  • Struktura marketing agencije
  • Izazovi u istraživanjima
Konačno, zainteresovani studenti će imati priliku da se upute u mogućnost obavljanja prakse u GfK, gde mogu da steknu nova iskustva i primene svoje došadašnje znanje  koje im kasnije može biti od velike pomoći prilikom zapošljavanja.
Broj mesta je ograničen, a prijavljivanje obavezno! Prvih trideset prijavljenih, sa uredno popunjenom prijavom  će dobiti priliku da učestvuje.
Prijavite se na sledećem linku: http://goo.gl/nsg2wS

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "