Hypo Alpe-Adria-Bank praksa


Imajući u vidu potrebu stalnog unapređenja i razvoja,Hypo Alpe-Adria banka poziva sve mlade ljude zainteresovane za sticanje praktičnih znanja i iskustva da svoje prve poslovne korake ostvare upravo u našem timu. Program stručnog osposobljavanja osmišljen je kao vid podrške svim diplomcima i apsolventima zainteresovanim da prvo radno iskustvo u trajanju do godinu dana steknu u našem timu,u Odeljenju finansijske analize.
Ukoliko …
mislite da imate dovoljno znanja i spremni ste da preuzmete odgovornost za proveru i kontrolu primljene dokumentacije, unos podataka u softverske rejting programe banke, finansijsku analizu tražilaca kredita i inicijalnu klasifikaciju, učešće u izradi pregleda finansijskog stanja klijenata i davanju predloga za potencijalnu reklasifikaciju.

Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd uspešno posluje na tržištu Srbije od2002. godine, kao deo Hypo Alpe-Adria Bank International, institucije sa više od 100 godina dugom tradicijomposlovanja u alpsko-jadranskom regionu. Hypo Alpe-Adria banka a.d. Beogradje visoko profesionalna, sigurna banka koja prepoznaje potrebe tržišta i klijenta, nudeći istovremeno članovima svog tima dinamično, međunarodno, fer i izazovno poslovno okruženje i mogućnost za usavršavanje i razvoj.


Vi ste …
- Apsolvent, diplomac, viši stepen u toku ili ste završili Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu (poželjno usmerenje finansije, bankarstvo i osiguranje)
- prosečna ocena tokom studija vam je najmanje 8.00
- Raspoloživi za obavljenje posla tokom punog radnog vremena
- Poznajete osnovne finansijske pojmove, bilanse, finansijsku analizu, tokove novca,a pre svega imate jak motiv za usavršavanjem i radom u oblasti finansijske analize i kreditnog rizika
- Osposobljeni za radu MS Office paketima, posebno Word i Excel
- Odlično poznajete engleskijezik
- Živite u Beogradu ili bližoj okolini
-  A na sve to ste, ili za vas kažu da ste, analitični, vredni, odgovorni, posvećeni i spremni na timski rad…

Pošaljite svoj CV i motivaciono pismo (sa naznakom „Za program stručnog osposobljavanja“) na applications@hypo-alpe-adria.rs

Kompletan proces selekcije obaviće tim Banke.
Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzimane u razmatranje.
Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o rezultatima. 


Rok trajanja : 23/02/2014   

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "