Make Love, Not War


Nešto ovako lepo i snažano, poželela sam da sa svima podelim. U pitanju je spot za Axe dezodorans, koja nam  u prvi plan stavlja Ljubav. Ljubav kao globalni fenomen, kojeg jednostavno više nema dovoljno.
 Kompanija kroz ovu reklamu predstavlja novu linu pod nazivom Axe Mir i za cilj ima da zbliži mlade ljude da samo jednim lakim, aktom budu pokretači promena.

Kroz reklamu od 60sekundi pod nazivom "Make Love, Not War"(vodite ljubav, a ne rat)  pokazuje strašne priče današnjice kao što su bojna polja, diktatore Ali ovoga puta njihove naredbe bivaju drugačije od onih u svakodnevnom životu.
“Mladi ljudi ozbiljno razmišljaju o ljubavi i ova generacija je socijalno svesnija od prethodnih prvenstveno zahvaljujući internetu. Želimo da se uključimo u njihove internet živote i započnemo konverzaciju i inspirišemo ljude da se ujedine na globalnom nivou kako bi podigli svest o snazi mira. U svetu prepunom konflikata, znam, da je najmoćnije oružje zapravo ljubav”, izjavio je Metju Mekkarti iz ove kompanije.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "