KONKURS - Tarkett konkurs za idejno rešenje podnih obloga

NARUČILAC:
„Tarkett“ d.o.o. Bačka Palanka, Industrijska zona 14

ZADATAK:
Konkurs za izradu idejnog rešenja/projekta vinilne obloge u postojećem stambenom prostoru (kuhinji) četvoročlane porodice, starosne dobi do 40 godina.
Od predloženih tema, koje treba da posluže kao inspiracija za izradu Vašeg idejnog rešenja, potrebno je da izaberete jednu, Vama najbližu, i transportujete je za vinil podnu oblogu. Predložene teme su sledeće:
  1. Luxary – podovi Ermitaza, kao inspiracija Vam može poslužiti reljef na nameštaju, print na posuđu, motivi na tkaninama, ali je potrebno da ih transformišete i prilagodite modernom stilu života. Imitacija reljefa je naglašena kroz odabrane adaptirane motive i teksture. Motivi su osnova Vašeg idejnog rešenja. Istorija kao inspiracija...
  2. Relief – upotreba i uklapanje različitih tekstura je veoma važna. Uklapanje glatkih površina sa površinama koje daju utisak reljefnosti. Drvo, furnir, metal, koža, veštački materijali... Igra mat i sjajnih površina, svetlosti, senke, visok i nizak reljef... Monohromna kolor paleta i veoma moderna geometrija.
  3. Sensual – Valeri nekoliko boja, akcenat je na upotrebi različitih nijansi jedne boje, prefinjeni efekti, glazirane površine u kombinaciji sa ručno oslikanim motivima u akvarel tehnici, blagi volumen, lagano, lepršavo, allover mogućnost slikarskog izraza.

UČESNICI KONKURSA:
Pravo učešća na konkursu imaju svi punoletni građani, studenti, zaposleni, nezaposleni.

CILJ KONKURSA:
Izrada idejnog rešenja vinilne podne obloge.

KONKURSNI MATERIJAL:
Na web site-u www.Tarkett.ru ili u prodavnicama Galerija podova, možete steći okvirnu sliku o pravcu u kom treba da bude urađeno Vaše idejno rešenje. Prilikom izrade idejnog rešenja možete se koristiti bilo kojim drugim grafičkim elementima, možete uključiti bilo koji element ili materijal za koji smatrate da može doprineti Vašem radu. Na Konkurs možete poslati više radova.

NAČIN I ROK ZA PREDAJU:
Vaše idejno rešenje možete dostaviti u elekronskoj formi u PDF ili JPG formatu (300 dpi, CMYK). Dimenzije idejnog resenja su 50x50 cm. Radove možete slati preko formulara na na sajtu www.tarkett.rs. Konkurs je otvoren od 30.01.2014. do 03.03.2014.

KRITERIJUMI ZA OCENJIVANJE RADOVA:
Kriterijum izbora idejnog rešenja je kreativnost i inovativnost. Stručna komisija, sastavljena od Direktora Dizajn centra Tarket doo i specijaliste dizajnera će Vaše radove/idejna rešenja ocenjivati.

NAGRADE:
Sve odabrane ideje biće nagrađene iznosom od 10.000,00 RSD. Takođe, izabrani kandidati će dobiti za mogućnost Tarkett kao referencu da je njihov dizajn privaćen.

PRAVILA I PROCEDURE:
Sve upotrebljene slike (fotografije i ostali grafički materijali) moraju biti autorsko delo učesnika, ili učesnik mora imati prava na njihovu upotrebu. Tarkett d.o.o. ne prihvata odgovornost za dizajn učesnika. Tarkett nije odgovoran za kršenje autorskih prava i neće biti uključen u sporove oko istih. Učestvovanjem na Konkursu, učesnik pristaje na isključivi prenos ili ustupanje autorskog pravaza umetničko delo bez predmetnog, prostornog i vremenskog ograničenja. Takođe, Tarkett zadržava pravo da promeni/doradi originalan dizajn.
Tarket nije u obavezi da izabere idejno rešenje, ukoliko Stručna komisija Tarkett-a, prilikom razmatranja pristiglih prijava, ustanovi da ni jedno od ponuđenih idejnih rešenja ne ispunjava propisane uslove, odnosno ne zadovoljava zadate kriterijume.
Tarkett nije u obavezi da objavi ko je od ponuđenih kandidata dobio nagradu, niti je u obavezi da objavi izabrana idejna rešenja.

OSTALE INFORMACIJE:
Iako će biti uložen svaki napor da se to ograniči, Tarkett zadržava pravo da promeni navedena pravila i uslove, bez prethodne najave. U slučaju bilo kakvih promena, Tarkett će se potruditi da ih istakne na sajtu www.tarkett.rs.
Samo izabrani kandidati će biti obavešteni putem e- maila.

OSOBA ZA KONTAKT:
Nataša Mišković, Design Specialist,
Design Centre, Tarkett d.o.o. Bačka Palanka,
Tel. +381 21 7557 249;

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "