Pokupi kajmak -tako sočan

http://www.somboled.rs/sr/proizvodi/president/mladi-kajmak

Sezona proslava  polako počinje, a upravo za koji dan je jedna od najvećih Slava u Srbiji. 

Kako bi svaka proslava  ima duh toplog doma, i prijatne atmosfere, bitno je da se na trpezi nadju i neki domaći proizvodi. Danas vam predstavljam najveću inovaciju kompanije Somboled i najveću inovaciju na tržištu mlečnih proizvoda u Srbiji- Mladi kajmak .Pre dve nedelje ovaj proizvod osvojio je nagradu za najbolju inovaciju Lactalis grupe na svetskom nivou, koja posluje na 61. tržištu, a njegov razvoj trajao je više od 3 godine.Ono što ga izdvaja od drugih je prepoznatljiv ukus pravog domaćeg mladog kajmaka koje su i sami potrošači potvrdili.



http://www.somboled.rs/sr/proizvodi/president/mladi-kajmakPored karakterističnog ukusa pravog domaćeg kajmaka ono što izdvaja Mladi kajamak od sličnih proizvoda je i zagarantovan standardizovan ukus (bez varijacija), kvalitet i mikrobiološka ispravnost proizvoda, proizvodnja po najvišim standardima kontrole kvalitata, kao i pakovanje od 250g i 500g  dostupno širom Srbije koje čuva ukus i svežinu proizvoda.

Industrijalizacijom proizvodnje kajmaka kompanija Somboled je želela da sačuva tradicionalni srpski proizvod i učini ga dostupnim svim potrošačim bez geografskih ograničenja, dakle  i onima koji zbog svojih obaveza nemaju vremena da odu do obližnje pijace (što je pre svega slučaj u velikim gradovima), kao i onima koji za svoje i najmilije žele proizvod zagarantovane ispravnosti .
Somboled, svoje proizvode izvozi van granica Srbije, a ove godine dobio je dozvolu i za izvoz u zemlje  u Evropske unije, kajmak ,kao  tradicionalni srpski brand, biće na taj  način predstavljen i u svetu .i dostupan van granica naše zemlje.



Više informacija o svim proizvoda Somboleda možete naći na http://www.somboled.rs/sr
Kao i o posebnim proizvodima na sajtovima :

Najprodavaniji sirevi i maslaci u Srbiji President Srbija 

Brand svežinh mlečnih proizvoda: mleko, jogurt, pavlaka , kiselo mleko, čokoladno mleko, voćni jogurt, dezerti -  Dukat

Najprodavanija marka italijanskih sireva:  GalbaniSrbija




http://www.somboled.rs/sr/proizvodi/president/mladi-kajmak

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "