Leti leti Bubamara










Kažu priče da Bubamara donosi sreću, da je ne treba skidati kada sleti na nas, i tako sam ja na moju sreću našla nakit Bubamara koji Vam predstavljam danas :)

Danas umesto mene priču o nakitu priča vam niko drugi nego samo Bubamara koja i pored svog pretpunog dnevnog raspored nalazi vremena za kreiranje dela.

Pročitajte šta mi je Bubamara sve ispričala .....


Izradom nakita za sebe počela sam da se bavim još u tinajdžerskim danima. Nizala sam perlice koje su mogle da se nađu na kašičicu, na malo mesta u gradu. Nizala sam perlice za sebe, mamu, drugarice,... Fakulte, a kasnije i posao me odveo na drugu stranu i bilo mi je lakše da kupim ogrlicu koja mi trenutno treba uz neku odevnu kombinaciju, nego da je sama pravim. Tada je moja jedina veza sa nakitom postala toršenje, ne baš malih svota novca na njega. Vremenom sam shvatila da ja više ne želim da dajem veliki novac za nešto što mogu da uradim sama i tako je i počela ozbiljnija izrada. S druge strane omogućila mi je dodatni izvor prihoda.
S obzirom da sam u horoskopu uporni jarac, pre svakog posla kreće detaljno planiranje. Gde, šta, ko, koliko, kada,... 
Prvo detaljan i opsežan istrazivački rad na Internetu, gde mogu da pronađem repro materijal, šta sve ima da se nađe u Beogradu, koliko košta, da li se isplati, a zatim obilasci prodavnica, do te mere da sam zaboravila gde sam šta kupila i koliko košta.


Prodaja je krenula prvo drugarica, pa zatim na FBstranici i preko poznanika. Ova izrada nakita meni pruža potpuno opuštanje, smiruje i omogućava mi da se isključim i uživam u svojoj kreativnosti. Najdraže mi je kada vidim osobu da sa  zadovoljstvom nosi moj nakit.


Svaki komad je unikat za sebe, sastoji se od aluminijumskih lanaca, poludragog kamenja, stakla, biser, perlica. Kada krenem da radim mogu da radim satima bez prestanka i do kraja nikada ne znam kako ce ispasti. Kada radim nakit, polazim od sebe, razmišljam o tome šta bih ja volela da nosim. Važno mi je da nakit koji radim može da se nosi u više kombinacija, da ne izgleda napadno, ali otmeno i jedinstveno i da svakoj ženi daje dozu glamura. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "