Čarapice male moje



Do sada sam pisala o nakitu, kolačićima , torbama a sada vam pišem o sasvim malim mekanim čarapicama. Unikatne čarapice napravljene su od čistog pamuka i elastina vrhunskih italijanskih proizvodjača za male modele. 



"Moja čarapica" nastala je u januar 2013.godine, kada su dva brata došla na ideju da izrade personalizovane čarapice. Ideja je nastala iz želje da se za relativno povoljnu cenu najmladjima može pokloniti kreativan i jedinstven poklon. Početne pozitivne reakcije ljudi u njihom okruženju, čija su deca nosila čarapice sa njihovim poruka i likovima dale su im "vetar u ledja". 

Početkom maja 2013.godine, osmislilu su naziv brenda. Tako su nastale "Moja čarapica " koja je svoje prvo predstavljanje u javnosti imala na V Porodičnom sajmu ispred shopping centra Ušće.


Način izrade bazira se na spoju kvalitetnih sirovina i vrunskih italijanskih mašina za pravljenje čarapa. Nakon završetka proizvodnje  u mašinama, čarapica mora još malo da sačeka pre nego što se nadjem na nogicama nekog malog zvrka. Pre nošenja mališana one zahtevaju dodatnu doradu u vidu mašinskog ušivanja i pegladanja čarapa. 

"Moja čarapica" do sada je ugrejala, mališane širom Srbije. Svaka nova porudzbina je novi izazov da se zadovolje zahtevi naručioca, i još više da se ispune zahtevi zadovoljnim tetkma, mama, bakama, tatama.

Do ovog veoma zanimljivog proizvoda možete doći na više načina i to na :


1. Lično, u prodavnici dečija moda KLI KLI, na adresi Vojvode Stepe 197, u Beogradu,na Voždovcu.
2. Putem telefona 060 622 72 72 (6 CARAPA) 
3. Na našoj fb stranici https://www.facebook.com/Mojacarapa
4. Preko email adrese mojacarapica@gmail.com *web stranica u izradi









Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "