Biserni bal Handmade by Sandra









Subota veče, pripreme za izlazak u grad u toku.
Štikle, frizura, šminka, haljinice, i naravno nezaboravni nakit.
 Koja je vaša dobitna kombinacija?



Kažu da svaku odevnu kombinaciju komad nakita može učiti još svečanijim, lepšim, lepršavijim, bogatijim. Kako vi birate vaš nakit?Verujem da je današnja kombinacija  spremna, ali dajem vam predlog za sledeći vikend. 
Ovog puta predstavljam vam jedinistveni ručno radjeni nakit  Handmade by Sandra.

Pre dve godine Sandra je iz hobija napravila par ogrlica što za sebe što za svoje bliske drugarice. Kada su videle ova dela druge devojke ostale su  bez teksta. Dopale su im se Sandre kreacije što je i nju navelo na ideju da počne da prodaje oglice u kojima je kasnije našla i utehu u teškim trenutcima koje su je zadesile. No, nije odustajala nabavila je materijal (saten, svilu, parlice), osmisla modele i počela sa izradom. 
Taj period bi opisala "Toliko sam bila ushićena tom idejom da nisam mogla da prestanem sa radom, na ustrb sna. Reakcije su bile jako dobre i porudzbine su pristizale. Sada svakodnevno radim na izradi nakita i uživam u tome iz sveg srca!"

Svaki komad nakita je ručne izrade, uglavnom šiven rukom ili lepljen. Veliku pažnju poklanja detaljima i za  ogrlicu kaže da je gotova tek kada je 100% sigurna da je to to.
Ispiraciju za svoj rad nalazi u materijala koje nabavlja u različitim prodavnicama, online prodajama materijala. Većinu kupljeniog materijal odmah iskoristi, a po koji ipak sačeka pravi momenat. Svaku svoju ideju beleži, crta, skicira u kreativni bloklić i tako biva sigurna da ideja neće odlepršati nego da će postati još jedno  umetničko delo.

Njen nakit danas nose širom Srbije, Crne Gore, Austrije, Luksemburga, pa čak i Islanda!!!!! A neke su otišle korak dale i "preplivale "  Atlantik :-)  

Ove jedinstve ženstvene, romatične narukvice i oglice možete naručiti putem FB naloga ili putem stranice Handmade by Sandra.

Ako vam je i to komplikovano možete naručiti i putem emaila sandra.paunovic@gmail.com . 


Ovde su se našli samo neki od komada po mom izboru, a vi slobodno pogledajte ostalo i odlučiti se za vašu jedinistvenu satensko, bisernu kombinaciju. 












Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "