Ananas u boji -Pineapple nakit








 Pre skoro godinu dana, krajem novembra 2013.godine radoznale komšinice istraživale su ponudu nakita na na internetu i  tako došle na ideju da i same počnu da  prave nakit. U roku od par dana saznale su gde mogu da nabave potreban materijal za pravljenje nakita i tako je igra stvaranja i kreiranja počela. 
Vremenom je ova igra postajala sve ozbiljnija i ozbiljnija do tih granica da su poželele da same osmisle spostveni brend ručno radjenog nakita. I tako je u februaru 2013.godine nastao brend- Pineapple. Nakit koji možete naći pod brendom Pineapple inspirisan je modnim trendovima sa kojima se susrećemo putem časopisa, novina, interneta. Kao takav moderan nakit nalazi svoje mesto u kombinacijama za svaku priliku. Pineapple nakit možete nositi kao deo kombinacije za šetnju, školu, fakultet ili pak u nekoj drugoj prilici :D  














Od materijala u izradi najviše su zastupljeni aluminijumski neradjajući i plastični lanci, veštačka koža, kanap, satenske trakice, plastične, drvene i metalna perle kao i poludrago kamenje, perle od resin smole i  naravno metalni sitni elementi. 








Do sada su posetioci Delta city-a i Ušća shopping centra, kao i Kulturnog centra Grada Beograda imali prilku da se upoznaju sa pineapple nakitom.


 Celokupnu ponudu nakita  možete naći na facebook stranici, Instagram i Twitter -u, ili da sačekate otvaranje zvaničnog sajta. 













Nakit se može poručiti putem  facebook stranice 

putem e-mail adrese 

ili putem broja +381 66 630 30 16.






       

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "