U bojama Leta- Lanče




Možda danas jeste kišoviti i sivo, ali nemojte dopustiti da to utiče na vas.

:D  Osmeha na lice i naprad.


Danas vam predstavljam cvetni, moderni, razdragani, veseo  deo svakom dana -  LANČE NAKIT.

Po rečima osnovača LANČE nakita, ideja za pravljenje nakita je nastala prošlog leta, kada je i sama napravila par ogrlica kakve nije  mogla nigde da kupi. Modeli koja je napravila odmah su zapali za oko i njenim drugaricama koje se nisu libile da je pitaju da naprave i njima po jedan unikatni model ovog nakita.





Jedna po jedna mašnica, karikica, trakica, biserčić, ogrlica i rodila se mala radonica iz koje svakodnevno izlazi nakit  najrazličtijih u trendi bojama. 
I tako je ova mala radionica porasla. Danas u njoj radi i sestra Milica , pomaže i izradi nakita uglavnom od antialergijskih lanaca, eko kože, plasičnih i metalnih komponenti, a popularni ukrasi za kosu od papira i sunđera.





 Sav ovaj divan nakit napravljen je  radionici u Beograd  sa puno puno ljubavi sestara, prožet mladalačim duhom, idejom, energijom,  predstaviljen je  na internetu kako bi bio što bliži mladoj i urbanoj publici.

Sav nakit sa fotografija i još mnogo više dostupno je putem  fejsbuk i twitter stranica, a takođe se može naručiti i putem e-maila-a. ; 
lance.nakit@gmail.com


Koji je tvoj izbor za ovaj kišni dan ?









Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "