Torbe M&M- Vaše mesto za put oko sveta


Svakodnevica većine zaposlenih  na nekom od državnih poslova : gomile papira, zahteva, sporova,dug radni dan i neispirativni momenti. 
Ovo je svakodnevica za sve ali ne i za nju.
Nakon završetka jednog ovakvog dana, počinje njen drugi deo dan ,ispunjem dalekim gradovima, poznatim ličnostima, divnim cipelama. Dan ispunjen idejama, maštom bojama, kombinacijama. Dan u kojem ona sluša svoje drage kupce  i svoju maštu.



 


Miroslava Jovanovic, zvanično izrađuje tašnice od jula 2012.godine. Sve tašnice koje izadju iz njene radionice su unikati i ručno izrađene. Po njenim rečima, ideja za kreirenje i izradu nastala je iz želje da se smanji uniformisanost  u oblačenju  devojaka, kao i da se one same ohrabre da ponesu nešto drugačije i originalnije.  Takodje, ova umetnica nam svakoga dana pokazuje da je moguće u Srbiji biti originalan, i to uz sasvim malo novca. Nije potrebno trošiti prevelike svote novca na kupovinu skupih brendiranih tašni, ili još manje njihovih dobrih  (ili ne) kopija kada su za sasvim pristojnu svotu novca dostupne  tašnice koje će doprineti osveženju cele kombinacije.

Torbe M&M su bile izlagane na Sajmu u Bariju, gde su bile zapažane i nakon toga beleže samo uspeh za uspehom. Umetnica nije zaboravila mlade, tako da je jednoj studentskoj organizaciji (ESN) omogućila da predstave najbolje iz Srbije na manifestacijama u Evropi.   Hvala što se prepoznali potencijal mladih :)




I ne zaboravite da za samo par stotina dinara možete dobiti tašnicu koja će vam svaki dan iznova izmamiti osmeh na licu, i uvek doprineti osveženju vaše odevne kombinacije

Torbice je moguće OBUĆI i naručiti :
putem Facebook stranice ili putem e-mail . 


_____________________________________________________________________-

Dear followers,
Do you like this amazing handmade bags?
They can be nice part of your daily styling :)
All of them are handmade from the best Italian's materials (fabrics, leather)..

If you like it , you can offer  one of bags from collection or create your own design by 
Facebook stranice or  e-mail . 


















Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "