Slatki,sladji najsladji- Andjeli






Kako započeti vikend? Kafa, terasa, letnje sunce i jedan divan kolačić sa čokoladom da vikendu da potpuno čar. Ovog puta odlučila sam da  sebe počastim na zdrav način , jer ipak je leto :) 

Anđeli su kolači od ovsenih pahuljica. Zvuči tako jednostavno, a zapravo je reč o kombinaciji prvoklasnih sastojaka koji čine neodoljiv ukusan i zdrav kolač.

Prošlog leta, Milica i Milivoje Čalija su eksperimentisali u svojoj kuhinji želeći da stvore  kolač od zdravih sastojaka koji bi ujedno bio i ukusan, za koji nisu ni slutili da će za kratko vreme postati nezamenjivi u domovima mnogih Beograđana. Bili su najoštrije sudije prema svojim kolačima sve dok nije došao do savršenstva.

Pravili su, probali, kombinovali, da bi na kraju dobili savršen kolač od 35% ovsenih pahuljica, maksimalne prefinjenosti, koji poštuje sve zanatske i industrijske standarde. Iako je Srbija poznata po tome da se proizvodi nekada biraju na osnovu cena, a ne na osnovu kvaliteta, ovaj par bio je uveren u kvalitet svojih proizvoda i verovao da će tržište prepoznati isti. 

Andjeli su danas dostupni u 9 ukusa, koji su tu da svakome ulepšaju dan, daju energiju za dalje, ili kao predivan poklon. 

Nekada smo iz Srbije nosili na putovanja rakiju, ajvar, slatko, no vreme je da ubacimo još nešto u poklon. Zašto se u poklon paketu ne bi našla i kutija Andjela. ?

Ako ne verujte , pogledajte te gde su do sada bili :

 

U čemu je tajna : osnova svake vrste je 35%ovsenih pahuljica, a "nadogradnja "dolazi u vidu začina  kao što su cimet ili đumbir, ali i predivnih  komadića belgijske vrhunske crne, mlečne ili bele čokolade ali i  suvog voća. Andjeli su ponosni pre svega na svoje prvoklasne sastojke, koji moraju da prvo zadovolje istančan ukus svojih majstor koji su spremni da čuju svaku sugestiju. 
I tako u jednom od razgovora sa mušterijama nastao je ‘limun-đumbir’.  

Kako bi Andjeli bili pravi poklon  "Made in Serbia " za svakoga u svetu, da se podseti ili da po prvi put oseti ukuse Srbije, kreatori ovih slatkih remek dela odlučili  su se da koriste namirnice koje je moguće naći kod nas kao što je daleko čuvena i poznata šljiva, divčibarske jabuke i orasi.

Andjeli su dostupni u 9 različitih vrsta koje možete kombinovati ili se odlučiti za samo jedanu vrstu, 

Na vam je da odlučite :
-   
 










 
Andjelčiću su za sada dostupni u pet radnji:

1. Pekara Šarlo u Dobračinoj 59b u Beogradu. Radno vreme je radnim danima od 08:00 do 17:30 i subotom od 08:00 do 15:30

2. True Organic, u okviru Supermarket concept store-a, Visnjićeva 10 (Ugao sa Strahinnjića Bana)
3. Супермаркет deli, nekadašnji Playground, Topličin venac 19.
4. Mikser House, Karađorđeva 46

ili putem  FB stranice ili mejla andjelikolaci@gmail.com

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "