Magazin “Student”- konkurs za sve koji žele da se bave marketingom

Cilj je formiranje marketing tima koji bi imao zadatak da se bavi prvenstveno promocijom časopisa, ali i drugim marketinškim delatnostima.

Prvi broj magazina Student izašao je 15.marta 1937. godine, što ga čini najstarijim studentskim glasilom na Balkanu i trećim najstarijim glasilom u Srbiji (posle Politike i Ošišanog ježa). U zavisnosti od društveno – političkih okolnosti Student je menjao imena: Beogradski Student, Novi Student, List beogradskih studenata, Student i dr, ali njegova misija je oduvek bila da informiše studente o dešavanjima na Univerzitetu, studentskom životu uopšte, ali i o aktuelnim dešavanjima u društvu, nauci, umetnosti, sportu. Kroz Student je prošlo mnogo ljudi koji su ostavili trag u našoj istoriji.
Sada je otvoren konkurs za sve koji se bave ili nameravaju da se bave marketingom, sa ciljem formiranja marketing tima magazina.
Konkurs je otvoren isključivo za studente, a prethodno iskustvo u oblasti marketinga je poželjno, ali nije od presudnog značaja. Za apliciranje na konkurs neophodno je poslati CV i motivaciono pismo (maksimalne dužine 500 karaktera bez razmaka) na e-mail adresu magazin.student@gmail.com, najkasnije do 31. oktobra 2012. godine.Ko može da se prijavi?  * Za sve dalje informacije u vezi magazina i samog konkursa obratite se na e-mail adresu magazin.student@gmail.com.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "