KONKURSI 



URADI NEŠTO
  

TELEKOM SRBIJA 



Telekom Srbije raspisuje konkurs pod nazivom URADI NEŠTO! Priključite se, uradite nešto smelo što ste oduvek želeli, sprovedite ideju u delo!
Šta je “Uradi nešto!”?:
Uradi nešto! je web platforma Telekoma Srbije osmišljena s ciljem da se podrže pojedinci, organizacije i ustanove koje žele da doprinesu unapređenju života u svojoj zajednici.
Ko moze da konkuriše?
Učesnici konkursa mogu biti pojedinci, udruženja građana i ustanove iz Republike Srbije
Kako da konkurišem?
Za učestvovanje na ovom konkursu potrebno je da se registrujete na sajtu Uradi nešto! Nakon registracije treba da popunite prijavni formular u kome ćete objasniti svoju projektnu ideju i navesti potrebna sredstva za njenu realizaciju. Ideju treba da predstavite putem video ili slideshow prezentacije, koja mora da bude u skladu sa propozicijama navedenim u Pravilima konkursa.
I nećete verovati!
Ukupan budžet za donacije za prijave sa najviše glasova je 4.000.000 (četiri miliona) dinara.
Maksimalan iznos budžeta po jednoj prijavi može biti 500.000 (petsto hiljada) dinara. Svaki registrovani učesnik konkursa ima pravo na jednu prijavu tokom trajanja konkursa. 
Datum dodele odnosno korišćenja donacije naknadno će se utvrditi u dogovoru sa pobednicima Konkursa.
Kako će Telekom odlučiti ko je pobednik?
Telekom Srbija odlučuje da li su pristigle prijave u skladu sa Pravilima konkursa. Prijave koje ispunjavaju Uslove konkursa biće dostupne na sajtu Uradi nešto! od 28. maja i za njih će moći javno da se glasa. Građani odlučuju koje će projekte Telekom podržati.
Rok je do …
Konkurs je otvoren u periodu do 03.06.2012. godine Svaka Prijava mora sadržati aktivnosti koje su izvodljive u roku od četiri meseca, odnosno do kraja 2012. godine.
Više info o konkursu možete naći OVDE

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "