Talenti i inovacije na KAKTUS-u 2019

Peti po redu Festival integrisanih komunikacija KAKTUS 2019 održaće se 29. i 30. oktobra u Madlenianum Opera & Theatre, pod sloganom “Make room for a new BLOOM”. Ove godine svu pažnju usmeravaju na talente i inovacije, jer kako ističu drugačiji pristup u advertajzing industriji otvara nove uglove i rađa nove ideje. 




Program predavanja popunjen je najboljim i najuspešnijim svetskim kreativnicma i stručnjacima za komunikacije među kojima su i Jean Zamprogno a.k.a. Zampra i Skaiste Srougaite.
Deo programa su i kreativne diskusije i radionice, među kojima su i :
Content creator vs. Influencer - what comes first?”, “Execution is King. How I Stopped Worrying About Ideas?” , Future Skills for Today’s Talents”, “Exploring the Future of Advertising. A Call for Agencies and Clients: Take a Seat and Make Yourself Uncomfortable”. 

Novine na ovogodišnjem Festivalu donose Dan inovacija i Dan talenata.

Prvog Dana inovacija učesnike očekuju programi edukacija i mentorstva za startape iz oblasti biznisa, marketinga, komunikacija i medija. Deo programa je i održavanje finala MarTech Challenge 2019 takmičenje za startape u oblasti marketinga koje organizuje DIRECT MEDIA United Solutions u saradnji sa Marketing mrežom.

Drugi dan Festivala pod nazovom Dan talenata planiran je za takmičenje mladih talenata koje ima za cilj da podstakne i motiviše mlade talente, kao i da ukaže javnosti na njihove kreativne potencijale. Takmičenje se odvija u kategoriji Kreativna upotreba medija i humanitarnog je karaktera. Radovi i ideje nastali u okviru takmičenja biće donirani socijalnim preduzećima i organizacijama.

Na Festivalu će biti promovisano izdanje ADBOOKA “Advertising Will Change the World”, a za kraj je planirana godišnja dodela strukovnih nagrada KAKTUS 2019 u 23 kategorije za organizacije, kampanje, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "