Konferencija Nova energija-energija za novo vreme


U Srbiji je sve veća upotreba Interneta, a sve manje tržište rada. Ekonomija znanja, odnosno Internet ekonomija će to promeniti Srbiju. Konferencija Nove Energije  mesto je gde otvoreno će se pričati u svim promena, potencijalima i mogućnostima. Neka 1. maj ove godine bude malo drugačiji. Neka traje 4 dana, donese promene i bude na Kopaoniku, sa presavršenim ljudima punim ideja i znanja. 

Najstručniji predavači iz zemlje, regiona i inostranstva će kroz predavanja, panele i radionice ukazati koji je put u bogato informaciono društvo. Nova energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i sve pojedince sa vizijom. 
Od srede do nedelje (29.aprila do 3.maja)  ćemo predstaviti drugačiju ideju vizije srpske ekonomije. i regiona kakvi treba da budu. Bavićemo se se onime što u kratkom roku može pomoći ozdravljenju srpske privrede -Internet biznisom, Elektronskom Upravom, Medijima na Internetu, PayPalom i ostalim platnim servisima, Internet marketingom, Internet promocijom, Društvenim mrežama i svime što obuhvataEkonomiju znanja.
Dođite da sagledamo šta su prepreke Ekonomiji znanja i zašto još postoje u državi i u društvu. Dođite da rešimo kako da se izborimo sa prošlovekovnom filozofijom u državnoj strukturi, dođite da pokrenemo pojedince i celo društvo da shvate i nauče da prepoznaju nove trendove i potencijalno uspešne projekte, koji će obogatiti i njih lično i našu zemlju. 
Prijava za učešće na konferenciji je besplatno ako se odlučiti za rezervisanje nekog od organizovanih smeštaja koji su u ponudi - hotel Angella** ili Apartmani Konaci **
Sve informacije mozete pratiti na : https://www.facebook.com/NovaEnergija2015  ili se prijaviti na mailing listu. 


Коментари

Популарни постови са овог блога

Spisak marketing, PR agencija i produkcijskih kuća u Srbiji.

Klompe za svaku priliku- Leon

Najsladje mesto u Beogradu ponovo radi - ljubavi i slatkiši "Soko Štark "